Om meg

Hei til alle der ute, og velkommen til min blogg. Her kommer dere til å få lese om meg og Mowgli, og litt hva som skjer i hverdagen vår.

Vi kan begynne med meg, og jeg er en grepa kar på 32 år fra Lillehammer. Jeg jobber som bioingeniør og trives veldig godt i jobben min. Ikke bare er arbeidsoppgavene mine varierte og spennende, men jeg møter også en hel masse nye og spennende mennesker i løpet av arbeidsdagen.

Ut på tur med Mowgli

Jobben min betyr at jeg tilbringer mesteparten av tiden min innendørs, og derfor er jeg svært opptatt av å komme meg ut i naturen på fritiden. Det er også en av grunnene til at jeg og Mowgli passer så godt sammen! Mowgli er en blandingshund på 4 år, som jeg fikk fra dyrebeskyttelsen da han var 7 måneder gammel. Han er en herlig blanding av norsk elghund, pointer og Gordon Setter, og passer helt perfekt for meg. Han har et høyt aktivitetsnivå, og jeg får raskt tilsnakk dersom Mowgli ikke synes vi har vært ute nok.

Våre favoritturer går på Sjusjøen og Nordseter, og her går vi både vinter og sommer. På vinteren går jeg også mye på ski, noe Mowgli syns er kjempekult – ettersom det da går ekstra fort i nedoverbakkene.

Musikk er livet!

Utenom turene våre i skog og mark er jeg veldig glad i musikk, og er alltid ute etter å oppdage noe nytt på den fronten. Jeg prøver å få med meg så mange konserter som mulig, og reiser rundt i både Norge og utlandet for å få med meg de artistene jeg liker. Jeg hører på alt fra klassisk musikk til klassisk rock, og er ikke vanskelig å be med på live musikk av noe slag. En av mine favorittkonserter så langt var U2s konsert på Valle Hovin i 2005. Dette var virkelig en opplevelse for livet, og jeg håper å få sett U2 igjen på deres neste turné. I år har jeg også planer om å få med meg Train i London, samt et par klassiske konserter i Trondheim i løpet av høsten.

Spill og underholdning

Utenom musikken er jeg glad i å holde meg underholdt på PC-en, og jeg bruker en god del tid på spill i ulike former. Jeg har tidligere spilt en del strategi- og rollespill, men har heller ikke noe imot en tur på nettcasino i ny og ne.