Ny musikk jeg liker

Jeg er stadig vekk på utkikk etter ny musikk, og jeg prøver å holde meg så variert og inkluderende som mulig i søkene mine. Det betyr at jeg ofte «oppdager» musikk som kanskje er litt eldre, men det betyr jo også ofte at jeg får mer å velge mellom.

Andreas Johnson

En av mine nye oppdagelser er svenske Andreas Johnson. Jeg kjente allerede til denne artisten fra sangen Glorious som var utrolig populær på slutten av nittitallet. Det viser seg dog at Andreas har vært aktiv siden den gang også, og en av favorittsangene mine fra ham så langt er Lovelight, som han faktisk deltok i innledende runder av svenske Melodi Grand Prix med.

Magi fra Bruno Mars

En litt nyere sang som har satt seg helt utrolig fast på hjernen i det siste er 24 Carat Magic fra Bruno Mars. Jeg har alltid likt Bruno Mars, men denne sangen er rett og slett helt sinnssykt fengende og har tatt det til et helt nytt nivå. Dette er den perfekte vorspielsangen, men den funker også knall som motivasjon til å vaske og rydde hjemme.

Play That Song

En siste sang jeg liker utrolig godt akkurat nå er den siste singelen fra Train, Play That Song. Dette er en sang som høres nesten litt kjedelig ut den første gangen man hører den, men den vokser når man blir kjent med den. Den er utrolig enkel å høre på og er en typisk Train-sang, som gjør deg glad av å høre på den. Dette er også en sang som får meg til å få lyst til å dra ut på byen, selv om det ikke akkurat er den typiske dansesangen.