Masse nytt til Mowgli

I tillegg til god mat og hyggelige museumsturer brukte jeg noe av tiden min i Oslo på å handle inn litt nytt utstyr til Mowgli. Det er vel kanskje ikke det at han trenger så mye nytt, men det er alltid hyggelig å kjøpe noe til ham, og om ikke annet så får det meg til å føle meg bra.

Ny sele

Det eneste han faktisk trengte denne gangen var en ny sele til lange turer. Når vi går kortere turer i nabolaget bruker jeg ofte bare halsbåndet, men når vi skal være ute i flere timer så syns jeg det er greit å fordele presset litt mer enn kun rundt halsen hans.Den gamle selen hans har vart i flere år, men nå har den begynt å sprekke i sidene og da er det på tide med en ny. Jeg fant en skikkelig flott skinnsele i god kvalitet i Oslo, og det viste seg at denne passet perfekt til Mowgli. Den er fôret med neopren på innsiden, så den bør ligge godt mot pelsen selv over lengre tid. Den har også ulike muligheter for festing av båndet, slik at jeg kan variere avhengig av hvor vi går, om jeg går på ski osv.

Masse snacks

I tillegg kjøpte jeg også inn en god del nye tyggeben, og litt forskjellige snacks i ulike smaker. Mowgli er nok en smule bortskjemt, men ettersom veterinæren fortalte at han er i godt hold, er jeg ikke så bekymret.

Praktisk seng

Jeg har også lett etter en ny hundeseng til Mowgli en stund, men ikke helt funnet en jeg syns passet. I Oslo fant jeg dog en vendbar og enkelt vaskbar seng som var akkurat passe i størrelsen. Den kan også enkelt pakkes sammen slik at den er enklere å reise med. Det at den er enkel å vaske er også et stort pluss, ettersom Mowgli røyter utrolig mye på høsten og våren, og i tillegg ikke alltid er så fryktelig ren når vi kommer hjem fra tur. Det at den er så lett gjør også at det er lett å flytte sengen rundt i leiligheten, så Mowgli enkelt kan henge med meg uansett hva jeg gjør.