En tur til veterinæren og en liten sushimiddag

I dag var det tid fro Mowglis årlige helsekontroll med medfølgende vaksiner. Mowgli er ikke akkurat storfan av å dra til veterinæren, men det er nå en gang slik at han ikke kan få velge det selv.

Alt i orden med Mowgli

Veterinæren startet med å undersøke Mowgli og spurte en del spørsmål relatert til helse og aktivitet. Fra undersøkelsen ble det klart at Mowgli er i god form, og at han ligger på en vekt som er passende. Mowgli fikk til slutt de vaksinene han skulle ha, og som belønning for godt gjennomført undersøkelse kjøpte jeg med noen snacks til ham på vei ut. Mowgli er mye mer interessert i bilturer enn veterinærturer, så med en gang vi var spent inn i bilen virket det som den lite populære turen til veterinærkontoret var glemt.

Sushi som belønning

Selv om jeg ikke fikk hverken sprøyter eller noe annet medisinsk utført så følte jeg at jeg også fortjente en liten godbit i dag, og derfor reiste vi innom byen og kjøpte med sushi på vei hjem. Jeg elsker sushi, og det er den perfekte late hverdagsmiddagen for meg når jeg også har lyst til å kose meg litt.

Soyatrøbbel

Jeg pleier vanligvis å gå for sashimi, men denne gangen valgte jeg å ta den helt ut og gikk for et moriawase-brett med både nigiri og makiruller. Her var det med både laks og tunfisk, men også kamskjell som er en av mine favoritter. Jeg innså da jeg kom hjem at jeg hadde glemt å få med soyasaus, men heldigvis stod det en trofast flaske med Kikkoman i skapet hjemme, så alt var ikke tapt.

Sushien nøt jeg foran TV-en, med opptil flere episoder av serien Quantico. Jeg prøver å la være å bli en av dem som kan se en hel sesong på én dag, men jammen er det utfordrende med spennende serier der ting skjer sinnssykt fort.