Diamond Dogs

Som jeg har nevnt tidligere er jeg fan av spill av ulike slag, og et av de nyeste spillene jeg har oppdaget og brukt en del tid på er spilleautomaten Diamond Dogs. Mange tenker at spilleautomater kun handler om å vinne penger, men man trenger faktisk ikke å satse seg fra gård og grunn, og når det kommer til stykket kan de faktisk være utrolig spennende.

En spilleautomat om hunder

Denne spesifikke automaten har hundetema, så den passer meg jo perfekt. Jeg fant den opprinnelig hos Casumo, men har i ettertid også spilt den hos Rizk Casino. Automaten i seg selv er ganske lik mange andre automater når det kommer til hvordan man spiller, men det er det morsomme temaet som gjør den spesiell for meg. Den er bygget opp rundt en slags overklasse av hunder, og alle symbolene og all grafikken kommer fra dette litt rare universet.

Proff fotograf – det er meg

Favorittdelen min i dette spillet er bonusspillet. Her blir man satt som fotograf på den røde løperen, og må ta bilder av kjente hunder ettersom de kommer foran kameraet. Her kan man vinne ekstra mynter, så det er jo selvsagt også et pluss. Bonusspillet varer så lenge man klarer å ta skarpe bilder, men man har alltid sjansen for å starte det på nytt senere.

Jeg pleier å spille med relativt lave innsatser, slik at jeg heller kan spille litt oftere og lengre. Jeg vinner jo litt en gang imellom, men aller mest gjør jeg det for underholdningens del. De ulike spillesidene gir også litt ulike vilkår, så det er greit å ha muligheten til å bytte litt frem og tilbake for å kunne utnytte det mest mulig.